Barva vlasů a co k nim?

7.3.2016
Smart Network

Černovláska

sluší jí rudé rty, ale zároveň i tělové, pokud chce vypadat jako ledová královna. Bílé linky okolo očí jsou pro ni vskutku třešničkou na dortu. Z oblečení volte lososovou, krémovou, ledově modrou, stříbrnou. Pamatujte, že čím jste opálenější, tím vypadáte starší.

Bruneta 

tento typ má nesmrtelnou kombinaci bílé a zelené. Správný odstín oranžové rtěnky je pro ni tou pravou volbou. Lososová nebo hnědá tvářenka jí dodá větší sexepíl. Petrolejová barva dodá smyslnost. 

 

Blondýna

Vládne jim slunce a barvy léta. Nepřehánějte to s opalováním, hnědá rtěnka, stejně jako barva se rozhodně nehodí a nesluší. Volte přírodní barvy, barvu šeříku, jemnou růžovou, rty mohou být rudé, ale jako krev. Na černou zapomeňte, zvolte raději tmavě modrou s kalhoty bílé barvy. Kouřové líčení je fajn, ale nezapomínejte, že méně je více. 

Zrzka

Zrzky jsou oheň a život. Vévodí jim rudá barva, stejně jako smaragdová, která v nich probouzí vášeň a smyslnost. Umět se nosit jako zrzka znamená mít napůl v životě vystaráno. :-) Smaragdovo-zlaté stíny, rudá rtěnka a muž je prostě váš. Námořnická modrá v kombinaci s modrými linkami na oči probudí v mužích chuť se ve vašich očích utopit. Nezapomínejte na tělové lodičky. Nikdy ne černé. 

Fialová

Fialová je barva magie a posiluje vaše schopnosti. Zároveň se používá při léčbě vážných onemocnění. Tak či tak je to barva moci a síly. Zacházejte s ní tedy velmi opatrně a pokud se rozhodnete mít ji na hlavě, připravte se na to, že ji možná neustojíte a půjde rychle dolů. Na tuto barvu musíte být zkrátka připraveni, jinak se v ní nebudete cítit dobře. Volte jemnější líčení, barva sama o sobě je dost výrazným doplňkem, proto to se zbytkem včetně oblečení nepřehánějte. Sluší jim zlatá, tělová, vanilková, jemná meruňková, hrášková. 

Červená

Jednejte s ní opatrně. Rychle se dostává z vlasů, a pak to není moc hezký pohled. Sluší jim to co brunetám a zrzkám. I zde však platí, že barva sama o sobě je výrazná až moc, proto s ní zacházejme jako s jedním výrazným doplňkem. Kombinace bílé, zelené a hnědé se rozhodně nebojte. Báječně vás zahřeje a vypadá skvěle. 

 

Růžová

S růžovou budete přitahovat pozornost a opět i zde jako u fialové a červené platí, že se jedná o výrazný doplňek sám o sobě. Tudíž všeho s mírou. Skvělá barva je khaki, světle až středně modrá, višňová, skořicová, pudrově žlutá, zlatá. Líčení volte něžnější v barvách přírody. 

 

Nevíte si rady co na sebe a jak co zkombinovat?

Zavolejte mi: 733 195 222

nebo pište: ewelina.vlachova@gmail.com

Vaše Eva

 

Eva Vlachová

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace