UP Business Camp, 23.11.2019

23.11.2019
Smart Network

UP Business Camp 2019

Konference o cestě k úspěšnému podnikání

S podtitulem „Podnikání s rovnými příležitostmi“ bude 7. ročník plný inspirativních příběhů podnikatelů, kteří měli svou vizi a nevzdali to při prvním neúspěchu. 

Mladí a úspěšní podnikatelé vám na UP Business Campu v Olomouci představí, jak vybudovat brand firmy, jak rozvíjet firemní kulturu ke spokojenosti všech zaměstnanců, nebo jak překonat počáteční neúspěchy a posunout se díky nim dál. Přijďte se inspirovat příběhy úspěšných na 7. ročník UP Business Campu v
sobotu 23. 11. 2019 v Olomouci.

UP Business Camp 2019 je jednodenní konference pro začínající podnikatele, firmy a podnikavce. Její program je rozdělen do čtyř tematických bloků: Zkušení za mikrofonem, Seber odvahu a nastartuj business, Podnikej hlavou, Dokaž, co umíš ve 2 minutách. Kromě samotných přednášek jsou součástí konference rovněž panelová diskuze a networkingová setkání.

Nejen majitel jedné z nejúspěšnějších českých firem na výrobu nealkoholických nápojů Kofola, Jannis Samaras, bude velkým lákadlem letošního ročníku.
Mezi další řečníky patří například Eva Dlabalová, majitelka hostelu Long Story Short, který byl, podle Britského deníku The Guardian, v únoru 2019 zařazen mezi nejlepší nové hostely na světě. Jan Klusoň, jeden ze zakladatelů společnosti Proudly, která spojuje zaměstnavatele s nabídkou práce s těmi, kdo ji hledají. Od Michala Šrajera, spoluzakladatele firmy Happiness at work, se dozvíte, jak být v práci šťastný, jak docílit toho, aby vás práce naplňovala. Barbora Malaníková vám představí rozvíjející se společnost Miomove, která se zabývá výrobou chytré stélky s analýzou došlapu chodidla. Setkáte se také se zástupci nově založené firmy Greptun – vítězi letošního ročníku Podnikavé hlavy.

Program akce:

Blok I - Zkušení za mikrofonem

Nechej se strhnout světem marketingu. Poznej jeho trendy, nástroje, odhal přání zákazníka a vykroč cestou k win-win řešení. Podívej se na to, jak vybudovat brand firmy či jak rozvíjet firemní kulturu ke spokojenosti všech zaměstnanců.

Blok II - Seber odvahu a nastartuj business

Začni podnikat, překonej počáteční neúspěchy a posuň se díky nim dál. Inspiruj se příběhy úspěšných. Uč se od zkušených, kteří začali od píky a podívej se, kam to díky jejich odhodlání dotáhli.

Blok III. - Podnikání hlavou

Pokud se říká, že začátky jsou vždy nejtěžší, tak v podnikání to platí dvojnásob. Ačkoli je toto přísloví velice pravdivé, není důvod ztrácet naději a právě proto je tu soutěž, která je pořádána Univerzitou Palackého. Projekt Podnikavá hlava má za cíl podpořit mladé podnikatele v rozjezdu své firmy. V tomto bloku vám také představíme vítěze soutěže Podnikavá hlava 2019 a jejich vítězný nápad. Oficiální výsledky soutěže byly zveřejněny 30. 5. 2019 na webu podnikavahlava.cz.

Blok IV. - Dokaž, co umíš ve 2 minutách

Souboj startupů na univerzitní půdě o nejlepší pitch. Finalisté budou mít možnost prezentovat svůj startup před investory a hvězdnou porotou na Business plese v Olomouci 24. 1. 2020.

 

Networking party

  • S ostatními účastníky

    Hledáš někoho, kdo by s tebou rozjel nový projekt? Nebo někoho s kým bys mohl sdílet svou zkušenost? Propoj se se stejně smýšlejícími lidmi, kteří se možná snaží dostat přes podobné překážky jako ty.

  • S partnery konference

    Rád bys slyšel názor odborníků na tvůj projekt nebo si rovnou domluvil konzultaci? Na konferenci máš jedinečnou příležitost navázat kontakt s našimi partnery.

  • S řečníky

    Chtěl by ses nechat inspirovat zkušenými lidmi z businessu a zjistit, jak si na začátku počínali oni? Nebo si s nimi jen tak popovídat? Využij potenciál této networkingové události.

  • Pomocí smart aplikace

    Propoj se se všemi díky networkingové aplikaci Myia, navaž ty správné kontakty, pokládej dotazy aniž bys musel zvednout ruku nebo hlasuj o nejlepší přednášce.

 

INFORMACE O AKCI

Kdy: 23.11.2019  8-17 hodin 
Kde: Přírodovědecká fakulta UP, 17. listopadu 12, 77146 Olomouc

Cena: 1090 Kč vč. DPH (Platí do 31.10.2019), poté 1290 Kč vč. DPH

Studenti - 490 Kč vč. DPH (Platí do 31.10.2019), poté 590 Kč vč. DPH

 

Abyste si své místo na akci rezervovali, musíte se registrovat nebo přihlásit.

Odkaz na akci ZDE!

 

Mediálním partnerem akce je Podnikatelský klub Smart Network.

 

logo_SN.png

 

 

Partner
9.10.2019
Adresa: Přírodovědecká fakulta UP 17. listopadu 12, 77146 Olomouc

Další Akce

Smart Network
B2B večer | středa 24.04.2024 | PRAHA | Spaces - Parkview, Pankrác
Detail akce
Smart Network
HCA CZECHIA: Komunikace a vztahy, středa 24.04.2024, Praha
Detail akce
Smart Network
E-Shop tour: Roadshow pro e-shopy, 25.04.2024, Brno
Detail akce
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace