Zimní radovánky v Rakousku

19.1.2016
Smart Network

Vánoce jsou sice za námi, ale dárků není nikdy dost. Co takhle překvapení v podobě lyžování v nádherném Rakousku? Zní to dobře, že? Připravili jsme pro vás pár tipů na zimní radovánky. Díky našemu MBI Passportu můžete mít zimní dovolenou cenově příznivější a zároveň získáte i další výhody.

 

Ski areál Annaberg

Ski areál Annaberg pohltí svou krásou malé i velké stejnou mírou. Hlavním znakem jsou dokonale upravené sjezdovky všech náročností, horské chaty a lyžařské školy. Čeká na vás 20 kilometrů sjezdovek s 9 lanovkami a vleky, pro děti do 9 let zdarma. Ideální středisko pro lyžaře, kteří hledají rozmanitost a dobrý poměr mezi cenou a výkonem.

Celý areál je vzdálen jen hodinu a půl od Vídně. Kromě pohádkových sjezdovek se můžete také těšit na 2 km dlouhou přírodní sáňkářskou dráhu. Další možností jsou pěší túry či projížďka na běžkách.

 

Semmering

Semmering patří mezi nejbližší a nejdostupnější střediska od České republiky. Zimní radovánky jsou vzdáleny jen 231 km od Brna. K dispozici máte 6 lyžařských sjezdovek uzpůsobených i nočnímu lyžování, které jsou k dispozici každý den. Čekají na vás kvalitně upravené sjezdovky, perfektní technické zázemí s moderním zasněžovacím systémem a také další oblíbené atrakce.

Středisko Semmering je známé díky závodům světového poháru. Na své si tu přijdou rodiny s dětmi i zkušení lyžařští nadšenci a snowboardisté. Semmering se dále pyšní freeridovou arénou, odpočinkovými areály a také 3,5 km dlouhou sáňkařskou dráhou. Zkrátka si můžete zaskotačit ve dne i v noci na modrých, červených i černých sjezdovkách.

 

Ski areál Hochkar

Naším dalším tipem je středisko Hochkar, které leží jen 150 kilometrů od Vídně, kde se tyčí sjezdovky až do výšky 1800 m.n.m. s devíti moderními lanovkami. Nejvíce je zde středně obtížných (červených) sjezdovek. V areálu jsou i osvětlené sjezdovky pro noční lyžování a FunPark. Celková délka sjezdovek činí kolem 19 kilometrů. Vaše skotačení na Hochkaru může začít již v prosinci. Díky umělému zasněžování má Hochkar skvělé sněhové podmínky až do dubna.

Užijte si zimní radovánky s MBI Passportem. Stačí si jen vybrat místo a můžete vyrazit. V následujícím newsletteru nebo na www.mbi.eu naleznete naše další výhody. Nechte se inspirovat.

Vaše MBI

Kateřina Srostlíková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace