SPORTOVNÍ DEN MYJÓMI 2016!

30.10.2016
Smart Network

V pátek 26. 7. 2016 se konal v areálu nadačního fondu Maják 1. ročník „Sportovního dne MYJÓMI“. Akce začala již dopoledne slavnostním zahájením a trvala až do pozdních odpoledních hodin. Počasí se vydařilo opravdu letní. Skoro prázdninové, přímo tropy…

Hlavním posláním této akce bylo neformální setkání zaměstnanců firmy MYJÓMI za účelem přátelského, nepracovního posezení všech, kteří ve firmě pracují na různých pracovištích, divizích, na různých pracovních pozicích, s organizacemi jinak spolupracujícími.

Na akci byli pozváni rovněž partneři obchodní, zadavatelé zakázek a  spolupracujících organizací. Vyžití bylo snad pro každého. Možnost si zasoutěžit v nejrůznějších sportovních disciplínách dle svých možností, jako například pétanque, šipky, ping pong, „lentilky“, plechovky, kimova hra, kuželky, a takto strávit příjemný odpočinkově aktivizační den.

Celou akci ještě podtrhovalo skvěle připravené občerstvení, které bylo připraveno na posilněnou všem účastníkům. Bylo připraveno dokonale, v podobě nejrůznějších druhů lahodných pokrmů. Zdravých i těch méně zdravých, ale o to více nám chutnalo.  O občerstvení se organizačně postarali rovněž sami zaměstnanci firmy MYJÓMI, a proto jim patří naše velké poděkování a obdiv.

I přes vysoké teploty, které sahaly hodně přes 30°C, si všichni sportovní den užili a odnesli si odtud plno pozitivních zážitků. Ti nejúspěšnější také ocenění za své sportovní výkony jako poháry a hodnotné ceny.

Touto cestou bychom rádi poděkovali našim sponzorům. Do tomboly ceny věnovalo Obchodní středisko OSKAR – Papírnictví Kuráňová  a na občerstvení se podílel ne malou měrou pivovar Starobrno a Ing. Kučera za což všem zmiňovaným velice děkujeme.

VYHODNOCENÍ:

                    Skupina A                                Skupina B               

1. místo      Eva Slámová                          Pavel Vyhňák

2. místo      Jarmila Puklová                       Hana Kobalčíková              

3. místo      Marek Frölich                           Martin Pětník

 

Cenu útěchy získal pan Miloš Malata!

Vedení firmy tak počítá, že letošní úspěšná akce se bude v budoucnu opakovat a doufá, že by se dokonce mohla stát i každoroční tradicí rozvíjející se firmy MYJÓMI.

Michal Kučera

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace