Ruční mytí aut - příběh, který Vás seznámí s detailingem

22.3.2015
Smart Network

V roce 2009 vyšel nový model BMW Z4, s inovovaným motorem 3.0 a výkonem 225 Kw. Nádherné auto se zadním náhonem a přesností řízení od BMW. Petr, který si auťák pořizoval, zažíval neskutečně pozitivní emoce a nekonečnou radost.

Petr: IT manager zahraniční společnosti v Brně. 

ruční mytí aut - umyem - BMW Z4

Zapřísáhl se sám sobě, že o svoji Z4 bude pečovat, jak jen to bude možné. Tedy vždy vyhledá kvalitní ruční mytí aut, kde auto dostane profesionální péči. I když určité předsevzetí po uběhnutí dostatečného času upadá, Petr vždy při nastartování svého šestiválce věděl, čemu se zavázal, a pravidelně péči dodržoval. Vystřídal mnoho center na čištění aut a většinou se dá říct, že na první pohled splnila jeho očekávání.

Navíc se snažil automobil pravidelně voskovat. Každé centrum čištění aut má odlišné produkty, postupy a ceny - průměrně voskoval za cenu kolem 800 korun. Jednou dostal doporučení na UMYEM, kde službu využil se stejným očekáváním, jako kdekoliv jinde u konkurence.

UMYEM - ruční mytí aut se zaměřením na detail - děláme krásná a voňavá auta

UMYEM provedlo objednaný program. Umytí karoserie, kol a základní luxování v interiéru (samozřejmostí je kvalitní aromaterapie). Ovšem po prozkooumání laku, v Umyem zjistili drobné vady. Předvedli ukázku opravdového voskování, vysvětlili problematiku mytí, čištění laku, leštění laku i voskování.

Petr odcházel z ručního mytí aut UMYEM s velmi podobným výsledkem jako kdekoli jinde, ovšem získal základní školení, jak o automobil pečovat, doporučení k ošetření karoserie a informace o tom, že voskování karoserie za 800 korun jednoznačně nemůže splňovat nejen ošetření laku, ale zvyšuje riziko jeho samotného poškození.

Kvalitní ošetření laku - voskování karoserie - je časově náročný úkon (od 6 hodin práce na autě).

Petr byl překvapen, jaké jsou možnosti. Především ale nevěřil svým očím, když viděl, v jakém stavu je lak, o který se snažil pečovat co nejlépe. Rozhodl se pro mírné (jedno-korekční) strojní leštění, detailingové očištění laku, retuše laku a především aplikaci tuhého vosku.

Výsledek práce mu poprvé vyrazil dech, jeho BMW Z4 bylo snad ještě hezčí než v roce 2009, kdy si ho vyzvedával! Takhle se Petr stal na jaře 2014 věrným zákazníkem UMYEM a je hrdý sám na sebe, že jeho auto získává to nejlepší možné!

 


BMW Z4 - ruční mytí aut umyem

Proč je dobré využívat jednoho partnera na ruční mytí aut?

  • zná požadavky majitele - časovou představu i finanční možnosti
  • zná stav auta - jeho potřebu i jeho předchozí péči
  • dlouhodobě dopřává automobilu ideální péči bez zbytečných investic
  • důvěra 
  • dlouhodobá spolupráce zabraňuje falešnému prodeji (nekvalitní kosmetika, služby, aj.)

 

Jiří Nečas

www.umyem.com

www.blog.umyem.com

 

Jiří Nečas

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace