ROZHOVOR: V MBI Vám pomáháme ušetřit peníze a zároveň vydělat

11.5.2015
Smart Network

Paní Málková, jak byste představila MBI?

Jsme nezávislou společností zabývající se finančním poradenstvím, která v České republice funguje již od roku 1991. Po celou dobu se snažíme budovat si dobré jméno mezi svými zákazníky i na poli finančních trhů po celé Evropě, což se nám daří.

V posledních letech pro klienty nabízíme něco "navíc" pod názvem MBI passport, tedy propojení oblasti financí a lifestylových produktů – v praxi to znamená, že naši zákazníci mají možnost získat speciální tarify na telefonování, doplňkové služby na cestách nebo výhody na bydlení od projektů na solární panely, přes navržení designu interiéru až po kompletní vybavení bytu.

 

 

 

 

 

 

 

Služby vybíráme ke spokojenosti klienta, ne banky nebo pojišťovny

Pokud klient potřebuje poradit v oblasti financí, co pro to musí udělat?

Je to jednoduché – pokud má klient přístup k facebooku, stačí si kliknout na adresu www.facebook.com/mbibrno a spojit se s námi přes chat. S klienty komunikujeme také přes skype (moje skypename zdenka.malkova3). Klient nemusí opustit pohodlí svého domova a získá kvalitní relevantní informace. Velmi rádi uvítáme naše klienty osobně v našem Storu na Vídeňské ulici 34 v Brně, protože elektronická komunikace má sice své kouzlo, ale osobního kontaktu si ceníme nadevše. U nás je první setkání vždy pouze o klientovi. Abychom mohli zvolit ty nejlepší kroky, musíme se navzájem poznat.  

Zmínila jste, že jde pouze o klienta. Co tím máte na mysli?

Již dříve jsme v naší firmě pochopili, že jsou-li zájmy klientů nadřazeny zájmům zprostředkovatele, je to klíč k dlouhodobé a oboustranně výhodné spolupráci. A ačkoliv jsou naši spolupracovníci za sjednání vybraných produktů (například přímé investice) odměňováni bezkonkurenčními provizemi, je tomu tak pouze za předpokladu spokojenosti klientů. Matematicky vyjádřeno: odměna spolupracovníka = kvalita poradenství a spokojenost klienta, nikoliv počet uzavřených smluv. 

MBI je zde již 25 let!

MBI funguje na evropském trhu již dvacet pět let. Jak byste zhodnotila Vaše dosavadní úspěchy?

Ačkoliv jsme byli jedni z prvních, kteří začali po roce 1989 budovat na českém trhu tehdy neznámé služby finančního poradenství, cítíme, že i po tak dlouhé době je neustále co zlepšovat. Zároveň nám těchto 25 let na českém trhu finančního poradenství uštědřilo i několik ran, ze kterých jsme se i díky důvěře našich klientů a spolupracovníků byli schopni náležitě poučit. Školácké chyby máme již dávno za sebou, dnes jsme zralou společností. Naším cílem je přispět k finanční jistotě našich klientů a zvýšení kvality jejich života díky našim lifestylovým aktivitám. 

Jaké novinky plánujete pro své klienty do budoucna? 

V novém brněnském storu klienty rádi přivítáme na vzdělávacích seminářích věnovaných financím, investování a finančním trhům, které budou vždy propojené s nějakým odlehčením, například degustací kávy nebo vína, výstavou uměleckých děl nebo autorským čtením.

Kromě toho chceme pravidelně každý měsíc pořádat investiční dny pro naše spolupracovníky a odborníky zaměřené na vzdělávání v oblasti investic. Správně vysvětlit klientům principy investování a výhody (ale i rizika), které přímé investování obnáší, je v současné době naší prioritou. Právě v oblasti přímých investic můžeme klientům nabídnout další exkluzivitu – naše Success fondy. 

 


Čím je MBI jedinečná? Společnost využívá jako jediná v Česku takzvané Success fondy. Investicí do těchto fondů se vaše peníze rozloží do sto a více různých odvětví a zemí. A jak to funguje? Situace na trhu se stále mění, při zisku vyděláváte, při ztrátě se zapne bezpečnostní mechanismus, který vaše peníze okamžitě rozloží do jiného sektoru, který je v danou chvíli v zisku. Jednoduše vyděláváte, zatímco šetříte.

Společnost má však k dispozici na tisíc dalších fondů, stačí si jen vybrat ten pravý pro Vás.

Přijďte se podívat do MBI, v brněnské pobočce na Vídeňské ulici 34 se na setkání s Vámi už těší.

Zdeněk Kurica

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace