První business ráno v Praze úspěšně za námi

2.4.2015
Smart Network

První pražské business ráno SMART NETWORK se uskutečnilo v úterý 24. března v hotelu Absolutum Boutique Hotel. Narozdíl od business rán v Brně či v Jihlavě byl začátek setkání posunut na půl osmou. Díky tomu dorazili i hosté právě z obou měst, kde už mají tyto společné podnikatelské snídaně svou tradici.

Vysoká účast, úspěšný networking - takové bylo pražské business ráno

Účast na prvním ránu byla opravdu hojná. Počet zúčastněných dokonce překročil běžný limit 20 a další úspěšné ráno společně zahájilo 23 podnikatelů, včetně kameramana a fotografky. 

Celé ráno se neslo v příjemném, uvolněném duchu. Každý dostal svou porci vizitek, mohl se seznámit se zajímavými lidmi a po snídani s nimi navázat obchodní nebo i soukromý kontakt.

Prezentaci firmy, která je součástí každého business rána, tentokrát předvedli zástupci webu Záruka Kvalit. Všem zúčastněným představili novinky na svém portálu.

Bude-li zájem, business rána v Praze mohou být i častěji

"Myslím, že první ráno bylo opravdu úspěšné. Sešlo se nás hodně, takže vidíme, že zájem o ně je. Už se těšíme na to příští," zhodnotila Ing. Gabriela Mrkvicová, jednatelka Smart Network. 

Dodala také, že zatím se budou pražská business rána konat jednou měsíčně. "Pokud ale ucítíme velký zájem, rádi frekvenci zvýšíme na každých 14 dní," ujistila s úsměvem Ing. Gabriela Mrkvicová. 

Na další společné business ráno se SMART NETWORK, které se bude konat 22. dubna,  se můžete už dnes přihlásit ZDE. Místo bude už velmi brzy upřesněno. 

Foto: Zezu foto (Zuzana Zezulová)

Adéla Hájková a Lenka Vaníčková

Adéla Hájková - redakce

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace