Privátní konciéř: Rozsah mých služeb je nekonečný...

12.6.2017
Smart Network

 

 

Předpokládám, že z obchodních snídaní mě již znáte. Jako privátní konciéř Vám zajistím nemožné na počkání a zázraky do 3 dnů. Mezi to patří i setkání s mimořádnými osobnostmi. 


V tomto článku Vám chci představit významnou uměleckou osobnost z Brna, které se splnil sen většiny světových muzikantů - Vladislava Bláhu, jenž jako jediný český kytarista vystoupil se svým recitálem v nejslavnějším koncertním sále světa Carnegie Hall v New Yorku.

 

V Londýně byl zase po svém koncertě v Royal Festival Hall označen prestižním anglickým časopisem Music Opinion za jednoho z nejlepších českých kytaristů. Jen letos během 4 měsíců svým uměním ohromoval posluchače v Mexico City, Moskvě, Tokiu, stejně jako za pár dní již po šesté v New Yorku.

 

Je vítězem čtyř mezinárodních kytarových soutěží (Markneukirchen, Německo, Esztergom, Maďarsko, Volos, Řecko a Kutná Hora), obdržel bronzovou medaili v soutěži Radio France v Paříži.


Vedle koncertů patří docent Vladislav Bláha i k mezinárodně uznávaným pedagogům. Vyučuje na JAMU a na konzervatoři v Brně, i jako externí pedagog na Univerzitě Guanajuato v Mexik. Vyučuje také i v mistrovských kurzech po celém světě – například letos v červnu na New York Guitar Seminar.


Pro představu přikládám ukázku z jeho recitálu, kterou si můžete přehrát zde

 

 

Privátní konciéř pro Vás zajistí téměř nemožné


Pokud hledáte ojedinělý dárek pro významnou jubilejní firemní nebo narozeninovou oslavu s vybranou společností, je možnost pozvat tohoto významného umělce, aby potěšil tóny své kytary na vystoupení pro Vás a Vaše hosty (když zrovna nebude koncertovat někde na druhé straně zeměkoule).

 

V případě sladění termínů je možnost sólové vystoupení Vladislava Bláhy rozšířit i o duo s dalšími ojedinělými uměleckými osobnostmi, jako jsou zpěvačka Irena Budweisserová nebo naše nejlepší cimbalistka Zuzana Lapčíková.

 

Jsem schopen zajistit možnost osobní konzultace tohoto umělce pro Vašeho nadaného potomka, který má zájem o studium kytary na konzervatoři.


Můžete využít i další možnost k propojení - nenechte si ujít nadcházející XXVI. mezinárodní kytarový festival, který se bude konat v Brně  od 5. až do 11. srpna a tradičně předvede přední světové kytaristy na Špilberku, Nové radnici a v Besedním domě. Za konáním tohoto festivalu stojí od jeho počátku Vladislav Bláha, jako jeho prezident a předseda České kytarové společnosti. 

 

 

 

Privátní konciéř k Vaším službám

Petr Špetlík

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace