Představení členky: Mgr. Monika Nevolová

14.12.2016
Smart Network

Vaše firma nese název Umění v práci. Přibližte našim čtenářům, čím se zabýváte.

Umění v práci znamená doslova „techniky z umění používané v práci nebo pro práci“, taková je hlavní myšlenka. Jde zejména o techniky vhodné pro seberozvoj a zlepšování komunikace, protože využívám pro své workshopy metody stand up comedy, improvizace, storytellingu, a to vše v kombinaci s koučinkem a dalšími komunikačními metodami. Umění prostě patří do práce i do života, protože vám může přinést více smysli, prožitku i vášně do toho, co děláte.

 

Kým tedy jste?

Jsem autorka knih, kouč, lektor komunikace, improvizace a storytellingu a občas také moderátor. A v poslední době i patronka svého vlastního školícího prostoru na Vysočině – www.kvetnov.cz.

 

Píšete knihy? Jaké?

Už několik let vydávám knihy ve vydavatelství Grada. Na kontě v tuhle chvílí mám spoluautorsky a autorsky tyto: Buďte mistry improvizace, Bez výmluv, Přeji ti krásné Vánoce, Dotýkání dovoleno, Hackněte svůj život (nejen) pomocí technologií a v současné době dokončuji knihu o Storytellingu. Vše najdete na www.grada.cz

 

Jak dlouho se v této oblasti pohybujete/podnikáte?

Umění v práci jako firma existuje 2 roky, ale činnostem, které pod toto spadají se věnuji už celkem 4 roky, možná i více.

 

Jakou formou vzdělávání probíhá a jaké nástroje používáte?

Záleží, zda se jedná o skupinový trénink nebo individuální koučink. Buď se věnuji klientovi individuálně a zaměřuji se především na techniku koučování, aby bylo dosáhnuto klientových cílů, nebo jde o konzultace v rámci komunikačního tréninku či mentoring. Pokud pracuji se skupinami, tak jde především o hravé techniky a cvičení, velmi interaktivní a zážitková forma vzdělávání, zasazené do teorie, diskuze a sdílení účastníků. Vedlejším produktem takového vzdělávání je často humor a protože je to zábavné, je to i zapamatovatelné.

 

Pro koho jsou vaše služby určené?

Všem lidem, kteří chtějí tím, co říkají, pozitivně ovlivňovat druhé, těm, kteří chtějí lépe a snadněji komunikovat a zvládat změny a další životní situace s nadhledem. Prostě pro všechny, kdo chtějí být více autory svého života. Bez ohledu na věk, pohlaví, pozice...

 

Pořádáte v nejbližší době nějakou akci, na kterou byste nás ráda pozvala?

Ano, aktuální akce na nový rok najdete na www.umenivpraci.cz v sekci aktuální workshopy. Tam se snažím průběžně informovat o chystaných termínech. To jsou otevřené kurzy a tréninky ty firemní je možné poptat individuálně.

 

Odkazy: www.umenivpraci.cz, www.kvetnov.cz

 

Zajímavé info odkazy:

Co je improvizace: Klikněte ZDE

Co je storytelling: Inspiraci najdete ZDE

Stand up jako nástroj k osobnímu rozvoji: Klikněte ZDE

Článek „I koučové jsou umělci"

Mgr. Monika Nevolová

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Nejsme nejdražší, my jsme féroví” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 40. díle se Gabriela zaměřuje na téma: „Nejsme nejdražší, my jsme féroví”.
Detail článku
Smart Network
Člen Představení člena: SYM Holding, a.s. Seznamte se blíže s naším členem SYM Holding a jeho zástupci Lukášem Tycem a Davidem Kleinem.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Lucií Spáčilovou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Lucie Spáčilová, zakladatelka společnosti Performia s.r.o. pro Českou republiku.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace