Představení členky: Mgr. Hana Vykoupilová, Ph.D.

28.7.2017
Smart Network

Představte nám, prosím, Hanko, čím se zabýváte?

Jednoduše řečeno, radím firmám, jak pracovat s lidmi tak, aby byly na trhu úspěšné a předčily konkurenci. Jednak jim pomáhám nastavovat procesy pro vedení lidských zdrojů, a za druhé jim připravuji na míru rozvojové programy v oblasti tzv. měkkých dovedností. Tedy těch dovedností, které jsou v nejširším slova významu potřebné pro interakci s ostatními. Kromě HR konzultanta a soft skills trenéra jsem také akreditovaným koučem. Koučink, v němž jsem v roli průvodce klienta jeho vlastním nalézáním odpovědí, považuji za jednu z nejúčinnějších metod rozvoje vůbec.

 

Jak dlouholeté jsou Vaše zkušenosti v této oblasti?

S rozvojem lidí mám bezmála 15 let zkušeností. Zpočátku v akademické sféře, posléze v komerčním sektoru. Vedení studentů a práci s nimi stále považuji za jednu z nejinspirativnějších oblastí a pokud mohu, vystupuji na konferencích pořádaných studenty.

 

Co Vás na Vaší práci nejvíce baví?

Jsem vždy od samého začátku až do konce každé zakázky, případně jejího dalšího pokračování a mám možnost sledovat celý průběh změny, to je úžasné. Setkávám se se zajímavými a inspirativními lidmi a to je samo o sobě nesmírně cenné. Já sama se navíc neustále učím a to mě opravdu baví. To, co mě však těší ze všeho nejvíc je to, že mohu být součástí procesu, kdy se se lidé a firmy rozvíjejí a boří staré limity. To samo o sobě je totiž fantastické.

 

Jakých profesních úspěchů jste v životě dosáhla? e1e5ccb5b460.jpg

Profesní úspěch spojuji s tím, jaký užitek přinese klientovi. Takže za úspěch považuji každou zakázku, v níž klienti dojdou k poznání, že v sobě skrývají velký potenciál, a získají chuť jej dál kultivovat a využívat.

 

S čím můžete pomoci našim členům?

Členům mohu pomoci tehdy, když mají pocit, že jejich staré vzorce myšlení a jednání přestávají fungovat a cítí, že je potřeba je odložit a najít nové, pro ně a v jejich situaci funkční modely. Zkrátka, aby jim bylo dobře být tím, kým skutečně jsou.

 

Jak dlouho jste členkou klubu Smart Network a co Vás do tohoto klubu přivedlo?

Členkou Klubu jsem od června tohoto roku; přivedla mě do něj chuť k pravidelnému setkávání s lidmi z různých oborů, které s sebou nese inspiraci, sdílení zkušeností a vzájemné obohacení.

 

Reference na Vaši osobu

Z referencí mohu jmenovat například Hartmann-Rico, a. s.; SMS InfoComm (Czech), s. r. o.; Wistron InfoComm (Czech), s. r. o.; RHK Brno; BMT Medical Technology, s. r. o.; RESEA, s. r. o.; Pěkný-Unimex, s. r. o. a mnoho dalších firem a osob.

 

Chcete-li se o mně dozvědět více, podívejte se na můj web ZDE.

 

Mgr. Hana Vykoupilová, Ph.D.

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace