Představení členky: Jitka Eliášová

13.1.2017
Smart Network

Na webu jsem se dočetla, že se zabýváte reflexními masážemi. Můžete podrobněji vysvětlit o jaký druh masáží se jedná?

Reflexní masáže působí jemným dotykem rukou na tlakové body plosky nohou. Tím se předávají informace cílovému orgánu nebo části těla, kde se bolest projevuje. Vnímavý klient okamžitě cítí teplo na daném místě nebo kdekoliv na cestě, kudy energetický impuls prochází.

Reflexní terapie nás učí rozumět vlastnímu tělu, plně se vnímat. Cítit příjemné či nelibé vjemy jako brnění, tlak či bolest…záleží na stupni citlivosti každého z nás.

 

Jaké jsou účinky těchto masáží? Kdy by měl člověk využít těchto masáží?

Účinky reflexní terapie jsou u akutních problémů okamžité. V případě chronických diagnostik je třeba trpělivosti a odkrytí emočního zatížení, které s fyzickým projevem souvisí. 

Využití doporučuji v případě akutní bolesti, přetížení stresem či jakýchkoliv projevů nelibých emocí. Pokud jste zdraví a šťastní ve svém životě, potom si můžete přijít jenom odpočinout a na chvilku se „odpojit“ od vnějšího světa a každodenních povinností.

 

Ve vaší nabídce můžeme najít také Psychologické poradenství s rodinnými konstelacemi. Co toto poradenství obnáší?

Při individuální konzultaci se formou dialogu společně dostaneme k rodinným zatížením. Následně rozkrýváme opakovaně používaná schémata, která bohužel slouží k našemu sebepoškozování a nerespektování vlastní osobnosti a naší jedinečnosti.

A to vše konáme pro náš rodinný systém a v zájmu zachování rodu, bez ohledu na naše zdraví a životní pohodu. Jako pomocníky si bereme dřevěné figurky - zástupce členů rodiny.

Stejně tak je možno rozkrývat pracovní kolektivy, podívat se, co tkví za chybějící finanční hojností, proč zůstáváme bez partnera apod.

Máte nějaký zajímavý produkt/službu, který byste chtěla nabídnout našim čtenářům?

Ano, právě již zmíněné konzultace s dřevěnými figurkami. Návod na jednoduchá a praktická cvičení, která si odnesete jako inspiraci pro domácí práci. Jsem průvodcem, který Vám ukáže nové úhly pohledu na Vaše bolístky.

Poměrně snadno pak můžete odstranit dosavadní návyky, případné „negativní“ naladění se. S otevřením nového obzoru vnímání Vás samotných, Vašich blízkých či kolegů v práci… Nejprve potřebujeme porozumět nám samotným, teprve pak se stáváme tolerantními k druhým.

 

Podnikatelé jsou dnes velmi vytížení a stále ve stresu. Jak dlouho trvají tyto masáže a doporučujete jejich pravidelnost?

Setkání s klienty trvají max. 2 hodiny. Pravidelnost je vítána do doby, než se naučíte přijmout takoví, jací jste bez výhrad.

V případě, že jste spokojení a bez fyzických symptomů, můžete přijít relaxovat jednou za měsíc až šest týdnů. Určitě je jednodušší a levnější prevence než dlouhodobé řešení zanedbaného fyzického stavu či psychického rozpoložení.

 

Jak dlouho jste členkou klubu SN a co vás do tohoto klubu přivedlo?

Členkou jsem od prosince 2016. Přivedla mě k vám možnost nabídnout své zkušenosti širší veřejnosti, sdílet poznatky a rozšiřovat i nadále své obzory z dalších oblastí života.

 

 

Jitka Eliášová, reflexní masáže

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace