Představení členky: Ing. Michaela Drábková, Ph.D. - Kouč pro komunikaci se psy

23.8.2017
Smart Network

Paní Drábková, jste koučem pro komunikaci se psy. Co si pod tím můžeme představit?

Jsem člověk, který pomáhá lidem lépe porozumět vlastnímu bytí i soužití v partnerství. Jsem průvodcem člověka ke zlepšení komunikace, zvýšení sebevědomí, umění být v přítomnosti, nalezení vnitřního klidu, zklidnění myšlenek, odstranění bloků, které brání dalšímu rozvoji či průvodcem k nalezení vlastní jedinečnosti.

Vzájemný vztah je postaven na komunikaci a partnerství. K tomu jsou potřebné vždy dvě bytosti. Mohou to být dva lidé nebo člověk a pes. Mým posláním je zlepšování partnerského vztahu člověka a psa. Jak mi mnoho lidí během setkání již potvrdilo, tak vše je aplikovatelné i do mezilidských vztahů.  

 

S čím nám můžete pomoci?

Pomáhám lidem pochopit podstatu vztahu se psy a tím zlepšit jejich vzájemné porozumění. Říkají o mě, že jsem takovou překladatelkou psí řeči ve směru člověka k psovi i obráceně.

V praxi to znamená, že pomáhám ve vztahu odhalit místa, která nefungují jak by měla, a jejich odhalením tak pomoci k ponížení problémů v partnerském vztahu se psy i do budoucna.

Sdílením mých zkušeností a informací, které v partnerství vidím a cítím, je pro partnerství velkým přínosem. Spolu odstraňujeme to, co není, jak si člověk přeje, napravujeme zlozvyky, nevhodné chování, ale také objevujeme to, co v partnerství chybí a nastavujeme to společně tak, jak si člověk přeje.

09e14d263729.png

Jak dlouho se dané oblasti věnujete? Kde jste čerpala zkušenosti?

Již ve 2 letech jsem objímala každého psa, kterého jsem potkala. Povídala jsem si s nimi. Vždy mě to táhlo do přírody a ke zvířatům, se kterými jsem vyrůstala od dětství.

Až v nedávné době mi ale životní zkušenosti ukázaly, že takto snadnou komunikaci nemají všichni lidé. Odhalením mého poslání pomáhat zlepšovat lidské soužití se psy jsem začala toto své umění sdílet nahlas. Největšími učiteli mi  byli má zvířátka a příroda. Věnuji se také vlastnímu rozvoji (kurzy, školení a různorodé objevovaní nových zkušeností).

 

Jak takový koučink probíhá?

Koučovací setkání jsou zaměřena na partnerskou dvojici a zpravidla hodinová. Odehrávají se v příjemném prostředí a řešíme překážky, které si zájemce přeje odstranit.

Odstraňujeme problémy, zjednodušujeme situaci, zlehčujeme komunikaci se psem, nacházíme nová řešení. Sdílím také své zkušenosti a znalosti, které jsou potřebné pro pochopení situace a základů v komunikaci se psy. Jsem vaším průvodcem k vašemu poznání a šťastnějšímu partnerství.

a4986556888a.png

Jak dlouhodobá by měla být spolupráce, abychom opravdu porozuměli našemu pejskovi?

Soužití se psem je na celý jeho život. Čím víc znáte a umíte základy tohoto vztahu, tím lépe a jednodušeji člověku i pejskovi ve vztahu je. Naše spolupráce může být krátkodobá i dlouhodobá, záleži jen na člověku, jak a co si přeje rozvíjet.

Pokud se ovšem ptáte na to, za jak dlouho se pozitivní změna uděje, tak to je individuální. Někdy to trvá několik minut, někdy delší dobu. Hodně záleží na tom, zda-li  se věnujeme nastavování vztahu nebo ostraňujeme zlozvyk.

Investice do několika setkání se zájemcům vrací mnohonásobně zpět. Pochopení základů komunikace se psem a objevením vlastní jedinečnosti bude vaše budoucnost a jakékoliv další trénování se psem nebo další osobní rozvoj mnohem jednodušší. Videa o proměnách můžete shlédnout na http://www.cloudless-life.com.

 

Jak dlouho jste členkou klubu a co Vás do něho přivedlo? d7b304cad1ae.jpg

Do klubu jsem přišla asi před rokem. Hledala jsem nové lidi, kteří by mi byli podporou a motivací v počátcích mého podnikání. Příjemná atmosféra a přátelské zázemí podporuje tvůrčí aktivity a umožňuje vznik zajímavých projektů či dokonce i dříve nepředpokládané spolupráci. Vím, že jsem tady správně.

 

Reference na Vaši osobu: 

Refence na mou osobu najdete na http://www.cloudless-life.com/reference/. Velmi pěkné reference mi lidé posílají i na knížku Znaková řeč pro psy: „Zakoupil jsem si knihu. Je sice „malá“ rozměrem, ale VELIKÁNSKÁ obsahem! Žádná omáčka. Každá věta nese důležitý obsah. Je potřeba ji přečíst několikrát. Rád se k ní budu vracet. Teď se pokusím přenést načerpané informace do praxe. Děkuji, že jste věnovala čas a energii na sepsání knihy.“ Pavel Bareš.

 

Více o knize Znaková řeč pro psy zjistíte ZDE!

Videa s paní Drábkovou najdete na YouTube ZDE nebo ZDE.

Rozhovor v rádiu Petrov najdete na odkazu ZDE.

 

Shlédněte také rozhovor s paní Drábkovou a správné komunikaci se psy (ve videu začíná v čase 13:10, pořad Chcete mě z 10.09.2017) - video zde

 

Ing. Michaela Drábková, Ph.D.

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace