Představení člena: Jan Moučka - EIM Elektro

9.1.2017
Smart Network

Co nabízí firma EIM Elektro pro své zákazníky?

Společnost EIM Elektro s.r.o. se zabývá prodejem kompletního sortimentu elektroinstalačního materiálu a s tím souvisejících výrobků pro silnoproudou a částečně i slaboproudou techniku. Tím jsou míněna např. svítidla, světelné zdroje, rozvaděče a doplňkově též autožárovky, autobaterie, a další.

Nabízíme rovněž visací zámky a výrobu klíčů. Na zakázku zajišťujeme zboží, které nemáme skladem, např. bílou a černou techniku a zboží z dovozu, kde využíváme nikoliv internetových obchodů, ale mých kontaktů z předchozího zaměstnání.

Zákazníkům nabízíme také kompletní servis včetně pomoci při výběru materiálu, zejména svítidel, zdrojů do nich, spínačů a zásuvek, což při dnešní šíři tohoto sortimentu bývá častým dotazem od zákazníků. Dále vypracování cenové nabídky a ev. dodávku zboží na místo určení.

 

Naší předností je flexibilita, osobní přístup a snaha hledat a najít řešení, které zákazníkovi vyhovuje.

Vzhledem k tomu, že prodej zajišťujeme jak maloobchodně tak i velkoobchodně, může být naším zákazníkem prakticky kdokoliv. Tedy i soukromá osoba, která např. staví rodinný domek, u nás může dosáhnout na zajímavé ceny a služby.

 

Jak dlouho na trhu firma existuje?

V roce 2016 jsme zaznamenali 20ti leté výročí existence společnosti, jsme tedy na trhu od roku 1996.

 

 

Zajišťujete pouze dodání elektromateriálu či také jeho instalaci?

EIM elektro s.r.o. se zabývá pouze prodejem, nicméně jeden z našich zaměstnanců vlastní příslušná oprávnění pro provádění instalací elektro. Můžeme tedy nabídnout i tyto služby. V neposlední řadě můžeme doporučit prověřené firmy nebo elektrikáře z řad našich zákazníků, které známe a víme, že odvádějí kvalitní práci. Zákazník si pak může udělat sám výběrové řízení.

 

Jak dlouho jste členem klubu Smart Network a co vás do klubu přivedlo?

Členem klubu jsem od listopadu 2016, tedy krátkou dobu. Do klubu mne přivedlo to, co asi většinu ostatních členů, a to je snaha získat nové zákazníky. Nicméně – ne nepodstatným důvodem bylo i to, že rád poznávám nové lidi, navazuji nové kontakty, rád poznávám, jak pracují i třeba jak žijí, v případě, že se podaří navázat přátelský a otevřenější vztah. Tito lidé mi otevírají nové obzory poznání a já se od nich rád učím novým věcem.

 

V roce 2014 jsme dosáhli na hodnocení  AA u společnosti Bisnode a v letošním roce hodnocení A u téže společnosti. Dle příslušných certifikátů, které toto hodnocení dokládají,  jsme tedy společností s vysokým stupněm důvěryhodnosti a serióznosti.

 

Představení jednatele firmy - Jan Moučka 

Co se mé osoby týče, mohu s klidným svědomím prohlásit: zeptejte se na mne u kteréhokoliv konkurenta, třeba z řad velkoobchodů elektro nebo výrobců. Nemyslím si, že byste někde dostali negativní hodnocení, samozřejmě pokud dotyčný člověk není proti mně osobně zaujatý.  Možná se vám tohle tvrzení zdá příliš pyšné, ale v žádném případě to tak není míněno. Jsem ve věku a pozici, kdy si nemám zapotřebí vytvářet kolem sebe auru výjimečnosti.  

 

 

Jan Moučka - EIM Elektro, s.r.o.

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace