Pomáhejte druhým se Zárukou Kvalit

2.3.2015
Smart Network

Dnes je velmi těžké najít si dobrou práci, která nás bude jak bavit, tak i živit. Pomoci si můžeme různě - studiem, rekvalifikací, osobním rozvojem. Ovšem ne každý tyto možnosti má. Jedná se zejména o postižené lidi, kteří jsou často kvůli svému handicapu vyčleněni z pracovního procesu.

Záruka Kvalit spolupracuje s chráněnými dílnami

Záruka Kvalit se společně s chráněnými dílnami, které provozuje, rozhodla těmto lidem v nelehké životní situaci pomoci. Právě práce v naší chráněné dílně je vhodná pro lidi s nejrůznějšími druhy tělesného postižení. Je jim přidělována jak manuální práce (kompletace výrobků, práce pro reklamní agentury a podobně), tak i práce s počítačem (tvoření databází nebo vkládání firem do našeho katalogu provozoven). Finanční částka, která jim za odvedenou práci náleží, je pro ně vítaným přilepšením k často velmi nízkým sociálním dávkám od státu. Na oplátku potom nabízejí bezmeznou oddanost své práci, což je pro nás obrovskou odměnou. Z našeho pohledu opravdu není ochotnějších a pracovitějších lidí.

Rozšiřte svůj profil a přispějte na dobrou věc

Nyní jim můžete pomoci i Vy! Jelikož se stále více podnikatelů zajímá o naše propagační videoreportáže a rozhovory, co s vámi natáčíme, tím více můžeme pomáhat našim zaměstnancům. 

Proto i Vy, když si zakoupíte náš rozšířený profil na webu www.zarukakvalit.cz (za pouhých 2 900 korun včetně videa, fotografií atd.), se zapojíte do projektu Pomoc druhým, za což získáte i osvědčení. Pro členy Smart Network je cena samozřejmě ještě nižší, a to 2 300 korun. 

Propagujte a zviditelněte svou firmu na trhu, na internetu a na sociálních sítích. Pomůžete tím nejen svému podniku, ale také přispějete dobrou věc.

šéfredaktorka Lenka Vaníčková

Ivo Buchtela

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace