Pomáhám klientům dostat život pod kontrolu

1.9.2015
Smart Network

Mít život ve vlastních rukou je velká moc i odpovědnost

Pro koho je koučink vhodný? 

Pro každého, kdo je ochotný přijmout základní podmínku pro dosažení změny v jakékoliv oblasti života. Tou podmínkou je, že vše, co se mu v životě děje, může mít ve svých rukou a od teď to krok po kroku i ve svých rukou mít bude. Je to velká moc a odpovědnost zároveň a ne každý je jí schopen.

V čem přesně Vašim klientům koučink pomáhá? 

Dokážeme uspět při změnách ve vztahu k sobě samému, ale i v oblasti partnerských vztahů, práce či financí a v důsledku i v oblasti zdraví. Člověk postupně dostává svůj život pod kontrolu a najednou prožívá věci, po kterých doposud jen toužil. V reálném světě se dějí hmatatelné změny. Albert Einstein řekl, že žít v přátelském nebo nepřátelském vesmíru je jen věcí osobní volby. Naprosto souhlasím a moji klienti už to vědí také.

Moji klienti chtějí ve svém životě udělat trvalé změny

S jakými problémy za Vámi lidé nejčastěji chodí?

Nejčastěji přicházejí klienti s nízkým sebevědomím, s přesvědčením, že jsou neúspěšní a horší než ostatní. Myslí si, že kvalitní partner a pocit úspěchu pro ně v životě není dostupný. Cítí se být v pasti, ze které není úniku a trpí. Nezdravý nebo podhodnocený vztah k sobě automaticky přerůstá do problémů ve všech vztazích, ať už partnerských, přátelských či pracovních. Odráží se na úspěšnosti v práci, finančním ohodnocení a nakonec i na zdraví. Přichází stresy, úzkosti a deprese a kruh se uzavírá.

Pracujete tedy i s lidmi, kterým nepomohl psycholog ani psychiatr?

Ano a docela často. Psychiatr většinou vybaví své pacienty antidepresivy či anxiolytiky, což jim utlumí silné negativní, ale bohužel i silné pozitivní emoce. Příčiny problémů však léky neodstraní. Jakmile lidé zjistí, že jim díky farmakům život jaksi zešedivěl a nic se ve skutečnosti nevyřešilo, přicházejí za mnou. Od psychologů chodí zase klienti, kteří nechtějí dostávat jen rady a uklidnění, ale chtějí se skutečně posunout za svými představami o životě a udělat trvalé změny. Přicházejí si za mnou „otočit“ myšlení a svůj život znovu nastartovat.

Vzpomenete si na nějaký náročný problém, který jste pomohla vyřešit?

Silných příběhů mám hodně. Mými klienty jsou lidé, kteří uvažovali o sebevraždě, protože žádné jiné řešení už neviděli. Z poslední doby musím ale vzpomenout klientku, nešťastnou a opuštěnou manželem. Manžela chtěla za každou cenu získat zpět, život bez něj si nedokázala představit. Po několika týdnech si ale uvědomila, že právě manžel byl v jejím životě velkou tíhou, omezoval ji, ponižoval a ona bez něj najednou začíná být šťastnější. Osvojila si, jak zvládat i situace, ve kterých manžela dříve nutně potřebovala. Naučila se nacházet a používat svoje schopnosti i sebehodnotu a nakonec to byla ona, kdo zažádal o rozvod a po 15 letech začala žít život, který je opravdu její.

Na podzim se Koučink Brno rozroste o kariérního kouče

Co pro klienty chystáte za novinky? 

Koučink Brno se na podzim rozroste o kariérního kouče. Oblast práce, vůbec výběr správné profese nebo činnosti, která člověka skutečně baví a naplňuje, dosahování výsledků a vedení týmu je nesmírně důležitou oblastí a mně už na ni bohužel nezbývá čas. V práci trávíme mnoho svého času a to, jak jej trávíme, určuje z velké části kvalitu našeho života. Proto se na tuto oblast v Koučinku Brno zaměří pod mým vedením další zkušený kouč. 

Novou tvář už brzy díky novému webu dostane osobní a vztahový koučink. Moji klienti se se mnou vydávají na cestu za neobyčejnými životy, pozvu je proto do prostředí diskrétnosti, důvěry a růstu. Osobní a vztahový koučink je mojí srdcovou záležitostí a posláním. Po letech jí konečně dám osobitý a jedinečný styl a moc se na to těším. Vy se zase můžete těšit na podzimní workshopy Mysl a móda, vztah na celý život, Tajemství peněz nebo Přeprogramujte se na úspěch. 

Adéla Hájková - redakce

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: SYM Holding, a.s. Seznamte se blíže s naším členem SYM Holding a jeho zástupci Lukášem Tycem a Davidem Kleinem.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Lucií Spáčilovou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Lucie Spáčilová, zakladatelka společnosti Performia s.r.o. pro Českou republiku.
Detail článku
Smart Network
Člen Oslavte s Českými překlady 20 let existence 20% slevou na váš překlad Tento rok je pro překladatelskou agenturu České překlady plný dvojek. Slavíme 20 let na trhu, 2 roky členství v klubu Smart Network a také jsme získali 2. místo v soutěži společensky odpovědných malých firem z Olomouckého kraje.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace