Petr Špetlík: Mám štěstí, že dělám to, co mě baví

31.1.2018
Smart Network

O profesi našeho člena Petra Špetlíka - Privátní konciéř, jste již určitě slyšeli nebo o ní četli. V několika článcích jsme tuto profesi představili a můžete si ji připomenou například v článku "Radosti privátního konciéře Petra Špetlíka" či v samotném představení, které najdete ZDE

Dnes jsme pro Vás vyzpovídali osobu Petra Špetlík a nakoukli do jeho života.

 

Čemu jste se věnoval po dobu studií?

Po dobu studií jsem se věnoval spíše koníčkům :) Mezi největší koníček beze sporu patřil tanec. Tanec jsem vnímal jako skvělou příležitost, jak být „spolu“, tím myslím s děvčaty. Byl jsem introvert (a stále jsem) a navazování kontaktu se ženami je pro mě náročné. :-)  Měl jsem štěstí a bylo málo kluků, tak jsem mohl chodit vícekrát týdně. Díky tomu jsem na svém kurzu uměl tančit. Už tenkrát jsem si říkal, jak by bylo skvělé pomáhat ostatním do tajů tance.

 

Co Vás na Vaší práci nejvíce baví?

Dá se říci, že mám štěstí. Našel jsem si práci, která mě baví. Můj účel je: pomáhám lidem, řešit věci, kterým se nechtějí věnovat a chtějí mít jistotu, že někdo jiný převezme za dokončení zodpovědnost.

Na mé práci konciéře mě nejvíce baví, že nikdy nevím, co budu řešit a každý požadavek se stává originálním, ať jde o hledání zaměstnanců, vstupenek na různé akce, pořizování dárků, exkluzivního zboží, poradenství či prověření zda někdo nesleduje Vaši komunikaci.

 

Jaké jsou Vaše koníčky? 11f776316511.jpg

Mé přání z dob studií se mi naplnilo. V taneční škole Starlet, společně s paní Buryanovou, pomáháme lidem proniknout do tajů tance. Konkrétně na Vysočině, kde seznamujeme náctileté, jak se mají chovat gentelmani a jak se chovají dámy. Je to krásný zážitek, když porovnáte první krůčky s těmi na prodloužené, kdy se muži naučili pomáhat dámě do kabátu a nejen to, ale i při tanci jsou jejich kroky jistější. :-)

 

Co na aktivitě v klubu Smart Network máte nejraději?

Na Smart Networku mám nejraději Gabrielu Mrkvicovou, což je jeho zakladatelka, pokud to čte tak Gábušku. :-) Mám rád všechny členy – Smart vnímám jako „rodinu“, která Vás podrží, když potřebujete, vzniká zde mnoho přátelství, ale i obchodů. Prostě mám Smárťáky rád.

 

Připravujete nějaké novinky pro své klienty?

Pro mé klienty mám nejdůležitější novinky a to jsou informace. V dnešní době mají informace největší cenu. Mohou to být dotační možnosti, prověřené investice, „podpultové“ prodeje firem či jakékoliv informace, které klient potřebuje získat.

 

Reference na služby Privátního konciéře Petra Špetlíka:

"Rád bych se podělil o svou zkušenost se službami Privátního konciéře Petra Špetlíka. Pro naši pobočku jsme hledali kancelář, která měla jasně definované požadavky: centrum města, parkovací místo a výloha a museli jsme se vlézt do daného rozpočtu. Hledali jsme nejdříve sami přes realitní kanceláře, bez úspěchu. Petr Špetlík nám dokázal kancelář podle našich představ najít během dvou týdnů. Děkuji a doporučuji služby Privátního konciéře vám všem!"

Tomáš Horáček

"Myslím si, že Petr Špetlík je naprosto precizní, schopný a diskrétní člověk. Mé zkušenosti jsou velmi dobré. Má správně nastavené hodnoty a ctí etiku. Jeho služeb lze využít v mnoha oblastech. Výměna žárovky, stěhování, doprovod na společenskou akci. Z dlouhodobého hlediska Petr Špetlík funguje spolehlivě a dokáže se přizpůsobit klientovi. Má smysl pro humor."

Štěpánka Mašková

"Služby privátního konciéře jsem si vyzkoušela, když jsem rekonstruovala svůj byt. Petr Špetlík mi poradil a doporučil pracovníky z různých oblastí. Rovněž mi nabídl a zajistil služby spojené s jeho druhou profesí jako elektrikář. Na Petrovu networkingovou síť lidí, kteří vám zajistí vše, co v domácnosti potřebujete, se můžete spolehnout. Jím doporučený pan podlahář byl dochvilný, splnil vše, co slíbil a na všem jsme se domluvili k mé spokojenosti. Děkuji Petrovi za jeho služby. Je "Top of my head" - první koho kontaktuji, kdykoli potřebuji zařídit služby spojené s domácností."
 
Andrea Peloušková, English Teacher, Trainer Prezi & Mind Mapping Skills
 
 
Shlédněte také videorozhovor Gabriely Mrkvicové a Petra Špetlíka z projektu Podnikatelského klubu Smart Network Podnikání pod pokličkou. Dozvíte se další tipy, s čím Vám může být privátní konciéř nápomocný.
 
Petr Špetlík

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace