Petr Špetlík: Jak oslovit ženu?

4.10.2017
Smart Network

Jak oslovit ženu?

Největším kamenem úrazu je samotné pomyšlení nad tím, jak přistupujete ke slečně.

 

Pravidlo 3 sekund

Lenost nebo strach? Vše je o sebedisciplíně - pokud Vám dělá problém vypnout budík a vstát, tak už víte, kde začít. Stejné je to u holek, pokud přemýšlíte a rozhodujete se (pro jistotu nejméně 50x), tak nakonec zjistíte, že Vám dávno utekla (nebo za ní běžíte a snažíte se vychrlit všechny doposud vymyšlené věty - otázka je, jestli je to dobře nebo méně dobře. Překonal jsi se, ale výsledek bude pravděpodobně jiný než jsi čekal).

 

Váš neocortex (mozková kůra) dokáže pracovat do chvíle, než se objeví moment, kdy je potřeba se rychle rozhodnout, v tu chvíli začínají pracovat Vaše emoce. Váš respekt je ovlivněn zkušenostmi a sebevědomím.

Naštěstí žijeme v realitě a Vy máte možnost to změnit a být jiní než ostatní. Nad oslovením nepřemýšlejte déle než 3 sekundy, udělejte rychlé rozhodnutí a buďte přirození.

 

“Tak jo, už jdu za ní...”   A co jí mám říct?!! 7ff12b7f7d3b.jpg

 

"Ahoj, zahllédl jsem tě, jak tu sedíš na lavičce a libíš se mi, tak jsem si řekl, že se s tebou seznámím ..."

 

Nejlepším řešením je, pokud Vaše rozhodnutí plyne přirozeně a rovnou Vás napadne podnět, o kterém by bylo možné se bavit. Ano, opravdu za 3 sekundy se dá vymyslet spousty podnětů. Pokud nad tím budete stále přemýšlet, tak Vám uteče! Příklad zmíněný výše je možné říct různými způsoby. Je to jen o tom, jak mluvíte.

 

Zvolte správný přístup. Je to "modelka" nebo "šedá myš"? Zamyslete se nad tím, jakou holku oslovujete a položte si otázku: "Kdybych tyto dvě slečny postavil vedle sebe, oslovil bych je stejně?"

 

No jasně, že ne…

 

Jak to poznat? Vidíte co má na sobě, jakou má chůzi, jak se tváří, jak se dívá, jaké má pohyby, atp. Zapojte intuici, přirozeně to poznáte. Pokud dívku odhadnete méně dobře, stále není nic ztraceno, stále máte před sebou dost prostoru ke konverzaci.

 

Konverzace  - veďte dialog!

Buďte mezi lidmi – nebuďte zavření ani uzavření, hledejte příležitosti ke konverzaci. Buďte hlavně mezi ženami a snažte se pochopit jejich psychologii, využívejte jejich fantazie a bavte se na emoční hladině (logické "kecy" nikoho moc nezajímají).

Buďte ten, co zná svět. Ten, co ví, jak správně s ženou zacházet. Ten, co je provede světem. Ten, se kterým zažijí dobrodružštví.

 

Nikdy se, ale nechlubte – nikoho to nezajímá. Máte Porsche? A co jako? Máte super luxusní byt? A co jako? Vy se nepotřebujete chlubit (to ony musí udělat dojem na Vás), Vy máte oslnit svojí znalostí, sociálním bohatstvím a v neposlední řadě svojí sexuální zdatností.

 

Byl jste slečnou odmítnut? Zapište si, co konkrétně Vám řekla a naučím Vás, jak na tyto odmítnutí chytře reagovat…. Pokračování příště :-)

 

Váš Petr Špetlík | Privátní konciéř I. | www.privatni-koncier.cz

Petr Špetlík

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace