Petr Bende zavzpomínal velkým koncertem v Újezdu u Rosic

18.11.2015
Smart Network

Spíše než hudební vystoupení připomínal celý večer přátelské setkání

Koncert Petra a jeho kapely se uskutečnil v rámci Újezdského jarmarku, každoroční akce, která symbolicky odstartuje letní prázdniny. V neděli, 5. července, ,tak byla připravena skvělá základna pro rockový nářez, což umocnilo i nádherné horké počasí.

Fanoušky zaplněná náves už dlouho před začátkem koncertu pulzovala životem. Vesele se grilovalo, popíjelo, kováři předváděli své umění. Před šestou hodinou se však už většina lidí přesunula na lavičky přímo k pódiu, kde už se pomalu scházela celá kapela Petr Bende Band.

Spíše než hudební vystoupení připomínal celý večer přátelské setkání. Petr zavzpomínal na koncert před deseti lety, ve vzpomínkách se vydal i do místní mateřské školky. Fanouškům se také představili vzácní hosté.

Stejně jako na loňských vánočních koncertech zazpíval Bohouš Josef, jenž si s Petrem Bende rozumí jak po lidské, tak po muzikantské stránce. Dále – k velké radosti domácích fanoušků – po delší době s kapelou vystoupil i trumpetista Karel Nováček, který před lety kapelu opustil. Velkým překvapením byl i duet Petra a jeho tatínka Jána Bende. Skvělou písničkou Sweet Home Chicago se postarali o skvělý finiš koncertu. Tím úplným závěrem byla písnička Angels od Robbieho Williamse, kterou se Bende proslavil ve druhé řadě soutěže Česko hledá SuperStar.

Nekončící autogramiáda

Následovala zdánlivě nekončící autogramiáda. Pro podpis a pro pozdrav si totiž přicházeli převážně známí Petra a celé kapely, s každým prohodili slovo a fronta tím pádem neustupovala. Nakonec však Petr a jeho team zakončili nádhernou akci, která ovšem pokračovala až do časných ranních hodin veselou after party.

Video ke zhlédnutí:

https://www.youtube.com/watch?v=iu1cufQwQxE

Lenka Vaníčková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace