Partner vánočního NETWORKINGU 2015: Petra Sedláková

7.12.2015
Smart Network

Petra Sedláková - Visual Concept

,,Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.“ Picasso Pablo

Tady u tohoto moudra jsem se kdysi zastavila a uvědomila si, jak moc je důležité, dělat svoji práci svědomitě a vždy tvořit tak, aby vznikalo právě to zmiňované ,,slunce“. Samozřejmě to obnáší spoustu práce na sobě, a i když se něco nedaří, tak to jen tak nevzdat.

Moje dnes už čtrnáctiletá praxe je toho důkazem. Ve své podstatě jde stále jen o jedno. O krásu. Dělat lidi krásné, krásnější a sebevědomější. Ať už ženy nebo muže.

Může se to zdát jako klišé, ale opak je pravdou. Vypadat a cítít se dobře, znamená mít úctu sama/sám k sobě a také k tomu, s kým právě trávíme čas, ani u pracovních jednání neuškodí.

Jaká byla moje cesta k Visual Concept?

Vlasy, make-up, styling. To je Visual Concept v mém podání.  Kombinace správných barev a střihů. Ať už ve vlasech nebo oblečení s dokonalým líčením. Když umíme tyhle tři aspekty sladit, pak zákonitě vypadáme vždy skvěle!

V patnáci letech jsem se rozhodla jít na učební obor kadeřnice. Práce s vlasy mě bavila, i když ne vždy jsem byla schopna dodržet zadané úkoly. Často se projevovala moje individualita, ale já věděla, že u téhle profese už zůstanu.

Make-upu jsem se začala věnovat o pár let později, kdy jsem zjistila, že je dobré si své zákaznice přelíčit, aby nově vytvořený účes ještě více vynikl. Někdy když jsem viděla, že hlava dobrý a outfit všelijaký, tak jsem začala studovat i styling. V té době z toho už začal vnikat takový koncept. Dnes Visual Concept.

 

V citátu Picassa také zaznělo, být moudrý a to mě inspiruje na sobě pracovat i po jiných stránkách a stále s pokorou.

Kateřina Jančíková - redaktorka

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu se mnou?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace