Oslavte s Českými překlady 20 let existence 20% slevou na váš překlad

18.4.2024
Smart Network

Tento rok je pro překladatelskou agenturu České překlady plný dvojek. Slavíme 20 let na trhu, 2 roky členství v klubu Smart Network a také jsme získali 2. místo v soutěži společensky odpovědných malých firem z Olomouckého kraje. Smart klub nám rychle přirostl k srdci, a proto jsme si pro jeho členy připravili 20% slevu na jednu letošní zakázku.

 

Ceske preklady_oceneni.jpg

 

A co přesně vám můžeme nabídnout? Jsme překladatelská agentura, která při práci využívá nejmodernější technologie, a rádi přijímáme nové profesní výzvy. Překládáme a tlumočíme pro celý svět ve více než 80 jazycích. Troufneme si na náročná zadání i šibeniční termíny. Máme přes 20 zaměstnanců a spolupracujeme s více než 400 překladateli. Naši klienti jsou z nejrůznějších oborů a odvětví. Překládáme pro silné značky, jako Notino, advokátní kancelář Havel & Partners, Českou tiskovou kancelář (ČTK), Innogy, ČSOB, Strojírenský zkušební úřad. Členství v klubu Smart Network nám přineslo výjimečné podnikatelské příležitosti. Stejné příležitosti může nabídnout i vám.

 

Ceske preklady_tym.jpg

 

Co konkrétně nám členství ve Smart klubu přineslo?
● Mezi členy klubu jsme našli nové přátele a několik nových klientů.
● Navázali jsme obchodní kontakty a budujeme vztahy s podnikateli i firmami.
● Můžeme lépe rozvíjet naše podnikatelské znalosti a dovednosti. Třeba díky LinkedIn školení Gábiny Mrkvicové, majitelky Smart klubu.
● Získali jsme podporu a poradenství v mnoha oblastech podnikání.
Dostali jsme přístup k exkluzivním zdrojům, jako jsou slevy na produkty a služby, a rádi bychom slevu na náš produkt poskytli i my vám.

 

REFERENCE ČLENA SMART NETWORK:

Jozef Ryšavý_reference1.png

Překladatelský agentur znám víc, ale když jsem chystal pro jednoho velkého klienta nový marketingový projekt, kde jsme potřebovali překládat specifický obsah, vzpomněl jsme si na Zuzku a oslovil ji. Reakce byla blesková, a i když jsme o projektu neměli zatím zcela přesné informace, dokázali jsme spolu nastavit obchodní model a zafixovat důležité věci jako proces, kvalitu a rychlost dodávek. Cítil jsem tah na branku a bylo vidět, že o spolupráci stojí.
Další spolupráce pak probíhala velice profesionálně, co slíbili, to dodali. Vždy v termínu. Oceňoval jsem taky to, že každá zakázka měla projektového manažera, který se mnou mluvil po obdržení zadání, pokud bylo něco nejasné a tím jsme předešli nepochopení.

 

Využijte 20% slevu pro členy klubu Smart Network
O co jde? Členové Smart klubu si mohou během letošního roku vyzkoušet naše překladatelské služby s 20% slevou na jednu zakázku a získat zdarma 1 hodinu online konzultace, na které s vámi probereme, jakým nejlepším a nejefektivnějším způsobem lze řešit překlady u vás ve firmě.

Jak na to?
1) Předběžnou cenu překladu můžete snadno a rychle zjistit v naší Online kalkulaci na webu.

2) Jubilejní 20% slevu pouze pro členy Smart klubu uplatníte tak, že do Poznámky k poptávce připíšete kód „20LET".

3) E-mailem následně dostanete finální kalkulaci, ve které bude započtena sleva a upřesněn termín dodání překladu.

4) Případně se můžete spojit s kolegyněmi Zuzanou Dvouletou nebo Hanou Samsonovou, které nás v klubu zastupují. Se vším vám rády pomohou.

 

Zuzana Dvouleta a Smart.jpg

Hanka Samsonova a Smart.jpg

 

Pokud byste se o nás rádi dozvěděli něco dalšího, určitě se podívejte na naši smartnetworkingovou vizitku, případně si přečtěte, co o spolupráci říkají naši klienti. Pokud jste s námi zatím nepřekládali, teď je ideální příležitost! Těšíme se, až se s vámi dáme do řeči.

 ceskepreklady_logo-ctverec.jpg

Autor: České překlady

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Stanislav Kachlík a společnost ITIS Partner s.r.o. Seznamte se blíže s firmou ITIS partner a jejím majitelem Stanislavem Kachlíkem.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: "Proč jít na ONLINE networking Smartu?" V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 41. díle se Gabriela zaměřuje na téma: "Proč jít na ONLINE networking Smartu?"
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Nejsme nejdražší, my jsme féroví” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 40. díle se Gabriela zaměřuje na téma: „Nejsme nejdražší, my jsme féroví”.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace