Křest knihy Líheň podnikatelských nápadů: O svůj příběh se podělí Ing. Jarmila Křížová

19.5.2015
Smart Network

Pokud chcete vědět, co znamená rozjet vlastní cukrárnu, která se o své místo na slunci nemusí strachovat s každou složenkou nebo nečekaným vydáním, budete muset přijít na křest knihy "Líheň podnikatelských nápadů". Ing. Jarmila Křížová bude jednou z osobností, které se s Vámi podělí o svůj podnikatelský příběh.

Proč věříme, že se vyplatí příběh slyšet?

Úspěch Pusinky tkví v poctivé práci. Pokud se používají náhražky, je to jen v případě různých dietetických omezení klientů. Pokud Vás netrápí cukrovka nebo například bezlepková dieta, spolehněte se, že v Pusince se nešidí.

Liší se i přístup k objednávajícímu zákazníkovi. Rozhodně v Pusince nečekejte "typovou výrobu". Potřebujete dort? Vždy počítejte s výrobkem šitým přesně na míru oslavence nebo příležitosti. A že jen obloha sama je limitem dokazuje i jeden z posledních rekordních dortů, který vážil úctyhodných 280 kilogramů, a stal se tak českým rekordem.

Výjimečným produktem jsou i "dorty na počkání". Zapomněli jste? Nebo se pár věcí v životě seběhlo mimo původní plán? V Pusince Vás zachrání. 

Cukrárnu ovšem nereprezentují jen dorty. Do cukrárny přeci chodíme i pro jiné dobroty. Kdy jste naposledy měli poctivý větrník nebo věneček, po kterém jste vystoupali na vrchol sladkého blaha? Že nefandíte tradičním dezertům? V Pusince si vyberete z desítek druhů různých typů sladkých maličkostí včetně stále populárnějších "odlehčenějších" potěšení, která jsou plná tvarohu, ovoce nebo šlehačky.

Dostali jste chuť na něco dobrého?

Za tím vším stojí Jarmila Křížová, která udržuje toto sladké soukolí v chodu. S čím se musela potýkat a jak si s tím vším poradila, Vám sama prozradí již 28. 5. 2015 v 18:00 u příležitosti křtu knihy "Líheň podnikatelských nápadů". 

Kdy, kam a proč?

Vy jste knihu ještě nečetli? Přijďte na křest a jeden výtisk si ZDARMA odnesete jako dárek od podnikatelského klubu Smart Network, který se stal partnerem knihy a který je zároveň i pořadatelem křtu knihy.

KDY: 28. 5. 2015 | 18:00
KDE: Centrum Mitrovski | Veletržní 13, Brno

CENA: 350 Kč včetně DPH

REZERVUJTE SE KLIKNUTÍM ZDE.

Křest, autogramiáda, autorské čtení a 8 příběhů

Kromě příběhu Martiny Václavíkové (autorky knihy) se můžete těšit na další osobnosti, které se s Vámi podělí o svůj podnikatelský příběh. Těšit se můžete například na příběh o tom, jak se dá v podnikání využít inženýrský titul, jak vybudovat úspěšnou restauraci a další.

 

Zdeněk Kurica

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace