Kilion-line – online marketing

14.6.2016
Smart Network

Podnikáte, máte svou firmu a přemýšlíte jak oslovit své zákazníky? V dnešní době se bez kvalitní internetové prezentace a propagace neobejdete. Pokud si říkáte, že nemáte e-shop, takže nepotřebujete platit za reklamu na internetu, mýlíte se.

Několik důvodů, proč začít s propagací Vaší firmy na internetu:

  • Přibližně 7 milionů uživatelů internetu v ČR, celosvětově 2,5 miliardy.
  • Zdroj informací – naprostá většina uživatelů využívá internet k získávání informací, kontaktů a k nákupu zboží a služeb.
  • Možnosti cílení – díky informacím, které sbírají vyhledávače a sociální sítě o svých uživatelích, umožňuje internetová reklama přesné zacílení na skupinu, pro kterou je určena.  Neoslovujete lidi, které Vaše nabídka nezajímá, a tím šetříte peníze. Lze toto říci o billboardu?
  • Naprostá kontrola nad návratností investice – díky analytickým nástrojům budete přesně vědět, kolik Vaše reklama stála, ale hlavně kolik přinesla nových zákazníků a návštěv.
  • Flexibilita – internetová reklama umožňuje velice rychle měnit parametry nastavení a tak pružně reagovat na aktuální situaci na trhu

 

Ptáte se, co je vlastně internetový marketing?

Pod pojmem internetový marketing se schovávají veškeré myslitelné aktivity na internetu, které slouží ke zviditelnění zvýšení návštěvnosti Vašich webových stránek, získání nových návštěvníků, které chcete proměnit ve své zákazníky.

Můžete se setkat s různými názvy jako je on-line marketing nebo digitální marketing, stále však mluvíme o marketingových aktivitách internetu.

Nejste-li specialisty na online marketing, je nejlepším řešení najmout si firmu. Agentura Vám pomůže definovat a nastavit cíle a techniky a prostředky internetového marketingu, tak aby maximálně využila a zhodnotila Vaše možnosti a investice.

Online marketing se vždy připravuje na míru konkrétní firmě, neexistují žádné šablony nebo univerzální řešení. Vše začíná podrobnými analýzami trhu, konkurence a stávajícího stavu Vaší internetové prezentace.

Často je zapotřebí přistoupit k modernizaci Vašich stávajících webových stránek. Návštěvník se na nich musí cítit dobře, musí být jednoduché a přehledné, jinak můžete přijít o spoustu zákazníků, kteří k Vám přišli díky on-line reklamě.

Když to shrneme, ideální agenturou pro internetový marketing je taková, která Vám je schopna nabídnout komplexní služby pro Vaši prezentaci a propagaci na internetu. Od webdesignu a tvorbu webů, návrh strategie, až po realizaci reklamních kampaní na sociálních sítích, e-mail marketing, PPC kampaně a mnoho dalších kanálů.

 

Proč zvolit KILION-LINE?

Možná jste již některé formy internetového marketingu vyzkoušely, ale výsledek nenaplnil Vaše očekávání. Důvodů může být mnoho, ale je důležité uvědomit si, že bez kvalitního internetového marketingu přicházíte o spoustu zákazníků.

Obraťte se na nás a my Vám pomůžeme nalézt tu správnou cestu právě pro Vás!

Nabízíme komplexní, profesionální služby připravené na míru právě Vám:

Kateřina Jančíková - redaktorka

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace