KAŽDODENNÍ VNITŘNÍ OČISTA A TAJEMSTVÍ ŽIVOTA S ESENCIÁLNÍMI OLEJI

23.2.2015
Smart Network

K tomuto článku vám doporučujeme krátkou přípravu – nachystejte si životodárný nápoj ze zelené pšenice a po přečtení si běžte vyčistit zuby účinnou zubní pastou. A věřte, bude vám dobře nejen na těle, ale i na duši!

Odolnost organismu zvyšují esenciální oleje

Čisté esenciální oleje přinášejí velkolepé výsledky a jsou nesrovnatelné s chemicky pozměněnými a znečištěnými oleji, které pouze napodobují jejich vůni. Esenciální oleje plní v rostlinách funkci imunitního systému, a chrání je tak před viry, bakteriemi, plísněmi apod. Stejně účinně působí i v lidském těle. Současné výzkumy ukazují, že viry nedokážou v přítomnosti esenciálního oleje mutovat.

Tato živá síla rostlin harmonizuje tělo a posiluje jeho frekvenci. 
A nejen to! Vůně esenciálních olejů ovlivňuje činnost té části mozku, která je zodpovědná za naše nálady a emoce. Kapka máty vás příjemně osvěží nebo zahřeje bolavé svaly, citrón zvýší koncentraci a odvede z těla toxiny. Po koupeli s třemi kapkami levandule usnete klidným spánkem a vaše pokožka bude nádherně zregenerovaná. Navíc budete krásně vonět a vyhnete se toaletním vodám a parfémům, které často obsahují hliníkové soli a jiné chemické sloučeniny zanášející organismus. Naučte se používat esenciální oleje jako pomocníky v každodenním životě - když vás bolí hlava, trápí vás zažívání, když potřebujete uzemnit, dodat si odvahy nebo být přitažliví. 

Klíčem ke kvalitě a čistotě esenciálních olejů je celý proces od pěstování rostlin organickým způsobem na farmách, přes pečlivou destilaci při nízkém tlaku a teplotě, až po testování olejů v laboratoři a konečné zabalení produktu. Doktor Gary Young, zakladatel firmy Young Living, studoval ve Francii, Egyptě a Středomoří starověké a středověké způsoby výroby a využití esenciálních olejů pro tělesné i psychické zdraví. Díky pečlivé výrobě podle původních receptur a postupů se podařilo dosáhnout kvality a účinnosti esenciálních olejů, která byla v posledních staletích zapomenuta. 

Unikátní směs "Thieves"

Příkladem unikátní směsi esenciálních olejů je „Thieves“ neboli „Zloději“, jež vděčí za svůj vznik čtyřem zlodějům, kteří ve Francii okrádali oběti moru a chránili se přitom před nákazou esenciálními oleji z hřebíčku, rozmarýnu a dalších rostlin. Při zadržení byli donuceni vyzradit své tajemství výměnou za nižší trest. Díky tomu máme dnes tuto zázračnou formuli k dispozici.

Na zuby s esenciálními oleji!

Věděli jste, že existují zubní pasty s esenciálními oleji? 
Neobsahují žádné umělé a geneticky modifikované přísady a jsou vyrobeny bez použití fluoridů (známé jako nervový jed), syntetických barviv, umělých příchutí a konzervantů? Navíc v ústech vytvářejí alkalické prostředí nepříznivé pro bakterie a pomáhají udržovat zdravé dásně a silné zuby. Pasta Thieves AromaBright se vyznačuje osvěžující chutí máty, zubní směs Dentarome Ultra zase výraznou vůní hřebíčku. Dětská zubní pasta KidScents obsahuje bezpečnou a účinnou směs esenciálních olejů podporujících zdravé zoubky. Všechny tyto výrobky jsou skvělé v tom, že stačí malé množství jak k vyčištění chrupu, tak i k příjemnému a neutrálnímu prostředí v ústech. Navíc výsledek z čištění zubů můžete znásobit ještě výběrem kartáčku – Vitalvibe nabízí zdravotně nezávadný kartáček s bambusovou rukojetí (nejrychleji rostoucí dřevo na světě) a biologicky rozložitelnými štětinami, které jsou díky své jemnosti šetrné k zubům a dásním, a přitom dokonale odstraní zubní plak.

Vnitřní očista má zelenou

Před čištěním zubů ale ještě nezapomeňte na super zdravý zelený nápoj!
Šťávu z mladé pšenice se vyplatí konzumovat každý den! Má mnoho chlorofylu důležitého pro tvorbu krve, zpomaluje proces stárnutí, zabraňuje růstu a vývoji nepřátelských bakterií, obsahuje 92 ze známých 115 minerálů. Navíc pomáhá obnovovat tkáně, neutralizuje toxiny v těle, pomáhá čistit játra a má antiseptické účinky. Jedná se o rychlý bezlepkový energetický zdroj s vysokým obsahem kyslíku a detoxikačními účinky, jež pomáhá předcházet zubnímu kazu, zabraňuje zácpě, snižuje vysoký krevní tlak a odstraňuje z těla těžké kovy.

Tajemství z Asie určené pro ženy

Secret Ceres je jedinečný výrobek adresovaný ženám.
Díky svému unikátnímu složení, zpracování a synergické spolupráci vybraných bylinných složek a minerálů zužuje Secret Ceres pochvu a zároveň stimuluje čistící mechanismus ženského organismu. Antibakteriální a antifungální vlastnosti aktivních složek efektivně potlačují obtíže, které bývají často výsledkem nerovnováhy vaginálního sekretu. Podporuje zdravou a vyváženou intimní mikroflóru a přispívá k větší intenzitě vzrušení při pohlavním styku. Rozsáhlé účinky Secret Ceres zlepšují celkovou pohodu ženy, zvyšují její libido i atraktivitu. Každá tyčinka je v duchu posvátné tradice ručně vyrobena, přičemž jsou použity pečlivě vybrané a tradičně zpracované suroviny – marhaník granátový, krápník a kaolin. Tento jedinečný výrobek můžete použít i k vnějšímu ošetření – od hmyzích kousanců, přes akné, až k malým rankám.

Napadlo vás někdy, jakou sílu mají rostliny? A jejich esence, které jsou základem života? Jak nás harmonizují a hýčkají? Esence jsou zkrátka ve všem živém, je to základ života, samotné bytí, ať už sáhneme po esenciálním oleji, zubní pastě, zelených potravinách nebo tyčince pro ženy. A to je to, oč tu jde. Chceme tu být a mít radost ze života.

Jan Petr

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace