I při otevření studia lze využít networkerku!

20.8.2015
Smart Network

Nový člen klubu Smart Network bude na konci sprna (31. 8.) otevírat novou pobočku svého studia v Jihlavě. Majitelka salonu, paní Helena Pudilová, salon založila již v roce 1998. Postupem času rozsah poskytovaných služeb rozšiřovala a nyní nabízí pro své klienty a klientky služby kadeřnické, kosmetické, vizážistické i služby wellness.

 

S čím Vám Networkerka vždy ráda pomůže?

V první řadě Vám zkušená Networkerka pomůže již se samotnou přípravou dané akce tím, že Vám poskytne ověřené a  cenné kontakty na nejrůznější dodavatele či obchodní partnery. Potřebujete zajistit catering, výzdobu, natisknout letáčky či potřebujete fotografa a kameramana, abyste z akce měli krásné vzpomínky? Těžko budete hledat oblast, kde naše zkušená Networkerka Ing. Gabriela Mrkvicová nebude znát ty správné lidi, které může doporučit.

Druhou důležitou oblastí, kde Vám Netowrkerka vždy ráda pomůže, je samotná akce. Nejen, že bude po celou dobu trvání akci moderovat, ale ve volných chvílích bude seznamovat a propojovat jednotlivé hosty akce. Moderování není vždy spojené, ale pokud je třeba, zvládne to bravurně.

Networkerka je tedy Vaše pravá ruka, která se postará o všechny Vaše hosty, a to i ty více stydlivé! Pokud je na akcí lidí více než 50, tak aby bylo zajištěno, že nikdo nebude stát v koutě, má Gabriela připravené networkerky - své kolegyně, které bere s sebou a má je ověřené z networkingového klubu, kterého je majitelkou. 

Na otevření salónu STUDIO HELENA v nových prostorách v Jihlavě ji k ruce bude všemi oblíbená a vždy usměvavá kolegyně Lidka Šnajdrová.

 

Pokud se chcete dozvědět více a podívat se i na videa, můžete si přečíst také související článek.

 

 

 

Kateřina Jančíková - redaktorka

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace