Dočasná přestávka s Prahou?

20.7.2016
Smart Network

Podnikatelký klub. Místo pro setkávání a inspiraci. Prostor pro vytváření nových kontaktů. To všechno je Smart Network už dnes. V současnosti máme 100 členů a náš počet roste, což samozřejmě znamená velkou výzvu a také závazek. 

Chceme Vám proto nabídnout něco nového, neotřelého, takříkajíc svěží. Proto spouštíme projekt, kterému pracovně říkáme "MORE SMART". Náš klub vstoupí do druhého levelu a nabídne snídaně a večeře ještě více smart. Co to znamená? 

 

Business akce klubu ještě více SMART

V prvé řadě soustředíme své síly více na Moravu a Vysočinu, kde máme silnou základnu a zázemí. Připravujeme vznik nových smart míst pro naše společná setkání, která vám nabídnou nadstandartní kvalitu, stytlové prostředí i kulinářský zážitek. 

A především nabídneme inovovaný program večerních setkání, který Vám nabídne více. Protože chceme, aby vše fungovalo na sto procent, budeme naše novinky tesovat pouze v Brně a Jihlavě. Některé naše novinky týkající se business večerů jsme vám již představili dříve a můžete si je připomenout ZDE!

 

Praha je pro nás výzvou do budoucna

V červenci jsme v Praze uspořádali prozatím poslední business ráno, které vedla Gabriela Mrkvicová s Václavem Svobodou. Touto cestou bychom rádi ještě jednou poděkovali paní Haně Budílkové, zástupkyni Boutique Hotel Constans, ve kterém business akce probíhali. Děkujeme za spolupráci :-)

Toto poslední business ráno bylo tolik naplněno energií, inspirací a přátelskou atmosférou, že nás nesmírně mrzí, že musíme toto město opustit. 

Proto vznikla naše nová vize: pravidelná pražská POLEDNÍ setkání s lehkým rautovým oběděm a pořádnou dávkou networkingu

Pokud Vás tedy nové nápady v Brně a v Jihlavě zaujmou, vše zrealizujeme také v Praze. A to je samozřejmě výzva pro Vás: pomozte nám být více SMART. Doporučte nazepomenutelná místa, která mají své osobní kouzlo. 

 

Děkujeme za celý náš tým. Těšíme se na Vás již brzy! Jinak a lépe:-) 

 

Autor: Bc. Jiří Filip (úpravy Ing. Kateřina Jančíková)

Kateřina Jančíková - redaktorka

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace