9. díl "Podnikání pod pokličkou" - Petr Špetlík, Privátní konciéř

6.10.2017
Smart Network

V úvodním článku jsme Vám představili nový projekt Smart Networku ve spolupráci s fotografem a kameramanem Martinem Kopáčkem. Jedná se o sérii krátkých videí o Vašem podnikání. Nakoukneme pod pokličku a odhalíme úspěchy i úskalí daného oboru.

8. díl této série si můžete připomenout na odkazu ZDE. Před kamerou promluvila naše členka z Vysočiny Jitka Eliášová o reflexních masážích a rodinných konstelacích. Pusťte si tento velmi zajímavý rozhovor a zjistěte více.

 

Petr Špetlík - Privátní konciéř

"Privátní konciéř je osoba, která se stará, aby jste se cítili dobře. V podstatě Vám řeší problémy, které nechcete řešit. Služby v mém podání mají široký rozsah od nákupu různého druhu zboží, lístky na vyprodané představení, nalezení ideálního partnera či partnerky.", říká o své profesi přímo Petr. 

Dnešní podoba slova konciéř vychází z francouzského výrazu concierge, což byla osoba pracující u královského dvora. Ta měla na starost především dodržování zákonů. K tomuto účelu mohla taktéž spolupracovat i se soudními zřízenci. Později concierge využívala i šlechta ke správě svých nemovistostí.

Při rozmachu cestovního ruchcu ve 20. stolení byl konciéř využíván v hotelích vyšších kategorií. Byla to osoba, která pro VIP klientelu vyřizovala jejich požadavky, týkající se především kultury (rezervace vstupenek do divadel, apod.)

 

Dnešní podoba služeb konciéře

Petr Špetlík se v současnosti snaží odlišit původnímu významu tohoto slova, i když v něm nalezl inspiraci pro své podnikání. Nesoustředí se pouze na klientelu z "vyšších vrstev" a jeho služby jsou takřka neomezené.

Své služby nabízí:

  • pro osobní život svých klientů (rezervace a koupě vstupenek do divadel, koupení dárku k narozeninám vašich blízkých, vymýšlení i zajištění zábavného programu na klíč, výběr vhodné dovolené pro vaši rodinu, a mnoho dalšího), 
  • pro firmy (facility management, prověrky vašich konkurentů či obchodních partnerů, jednání a komunikace s úřady, a další) - jeho služby jsou pro vaše podnikání daňově uznatelné náklady,
  • pro rodinu (doučování dětí, garden party, pořádání oslav, hledání cest k nízkým nákladům, a další).

Motto podnikání Petra Špetlíka zní: "Zajistím pro Vás vše, co je LEGÁLNÍ a MORÁLNÍ!"

 

Poslechněte si celý rozhovor s panem Špetlíkem a zjistěte o této profesi ještě více!

 

I vy můžete mít svoje propagační video...

Slova nedokážou správně zachytit celý rozhovor, atmosféru i tajemství, která nám byla odhalena v tomto videu.

Pokud i Vy máte zájem o video, kontaktujte asistentku Kateřinu Jančíkovou na mailové adrese asistentka@smart-network.cz a v kopii zašlete poptávku také na info@smart-network.cz

Podrobné informace o tomto projektu, průběhu natáčení, informace o cenách i frekvenci natáčení naleznete na následujícím odkazu.

Ing. Kateřina Jančíková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu se mnou?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace